Fakültemiz
Genel Bilgiler
Misyon / Vizyon
Politikalarımız
Organizasyon Şeması
Yönetim
Dekan Yardımcıları
Dekan Yardımcıları Görev Dağılımı
Fakülte Kurulu
Fakülte Yönetim Kurulu
Dekan Mesajı
Eski Dekanlarımız
Raporlar
Faaliyet Raporları
Ar-Ge Performans Raporları
Mevzuat
Üniversitemiz Mevzuatı
Yükseköğretim Mevzuatı
Bizi Tanıyın
Bölümler
Turizm İşletmeciliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Öğrenci
Öğrenci Bilgi Sistemi
Akademik Takvim
Ders Programları
Ders Planları
Ders Bilgi Paketi
Sınav Programları
Staj ve İşbaşı Eğitimi
Uygulamalı Eğitimler Çerçeve Yönetmeliği
Uygulamalı Eğitimler Yönergesi
İşbaşı Eğitimi Uygulama Esasları
İşbaşı Eğitimi Formları
Staj Yönergesi
Staj Evrakları
Staj Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı Öğrenci ve İşveren Bilgi Formu
Öğrenci Toplulukları
Değişim Programları
Erasmus+ Programı
Farabi Programı
Mevlana Programı
IAESTE Programı
Program Koordinatörleri
Öğrenci Danışmanları
Uzaktan Öğrenim Merkezi
Sınav Uygulama Esasları
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
Eğitim Alanları Kullanım Talimatı
Kalite
Kalite Koordinatörlüğü
Komisyon ve Kurullar
İç Kontrol Dökümanları
Diğer Dokümanlar
Paydaş Analiz Tablosu
İç ve Dış İletişim Yöntemleri
Prosedürler
Risk Analizleri
Görev Tanımları
İş Akışları
Formlar
Planlar
Talimatlar
Listeler
Anketler
Akreditasyon
Personel Bilgi Giriş Formları
Kütüphane
Merkez Kütüphanesi
Fakülte Kütüphanesi
YÖK Tez Merkezi
YÖK Akademik Arama
Etkinlikler
Çalıştay
Rize Gastronomi Çalıştayı
Paneller
Sempozyumlar
Konferanslar
Oryantasyon
Diğer Etkinlikler
Mezuniyet Törenleri
2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni
2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni
2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni
2020-2021 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni
2019-2020 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni
Hızlı Erişim
Turizm Fakülteleri Dekanlar Konseyi
Rize İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı
Türkiye Otelciler Federasyonu
Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM)
Görevli İşlemleri
ÖSYM Görevli İşlemleri
AUZEF Görevli İşlemleri
AÖF Görevli İşlemleri
ATA-AÖF Görevli İşlemleri
Telefon Rehberi
REBİS
AVESİS
YÖKSİS
Mezunlar
Mezun Bilgi Sistemi
Diploma Sorgulama
Diploma Talep Sistemi
İletişim
TR
EN
Üniversite Anasayfa
Rebis
TR
EN
Fakültemiz
Genel Bilgiler
Misyon / Vizyon
Politikalarımız
Organizasyon Şeması
Yönetim
Dekan Yardımcıları
Dekan Yardımcıları Görev Dağılımı
Fakülte Kurulu
Fakülte Yönetim Kurulu
Dekan Mesajı
Eski Dekanlarımız
Raporlar
Faaliyet Raporları
Ar-Ge Performans Raporları
Mevzuat
Üniversitemiz Mevzuatı
Yükseköğretim Mevzuatı
Bizi Tanıyın
Bölümler
Turizm İşletmeciliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Öğrenci
Öğrenci Bilgi Sistemi
Akademik Takvim
Ders Programları
Ders Planları
Ders Bilgi Paketi
Sınav Programları
Staj ve İşbaşı Eğitimi
Uygulamalı Eğitimler Çerçeve Yönetmeliği
Uygulamalı Eğitimler Yönergesi
İşbaşı Eğitimi Uygulama Esasları
İşbaşı Eğitimi Formları
Staj Yönergesi
Staj Evrakları
Staj Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı Öğrenci ve İşveren Bilgi Formu
Öğrenci Toplulukları
Değişim Programları
Erasmus+ Programı
Farabi Programı
Mevlana Programı
IAESTE Programı
Program Koordinatörleri
Öğrenci Danışmanları
Uzaktan Öğrenim Merkezi
Sınav Uygulama Esasları
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
Eğitim Alanları Kullanım Talimatı
Kalite
Kalite Koordinatörlüğü
Komisyon ve Kurullar
İç Kontrol Dökümanları
Diğer Dokümanlar
Paydaş Analiz Tablosu
İç ve Dış İletişim Yöntemleri
Prosedürler
Risk Analizleri
Görev Tanımları
İş Akışları
Formlar
Planlar
Talimatlar
Listeler
Anketler
Akreditasyon
Personel Bilgi Giriş Formları
Kütüphane
Merkez Kütüphanesi
Fakülte Kütüphanesi
YÖK Tez Merkezi
YÖK Akademik Arama
Etkinlikler
Çalıştay
Rize Gastronomi Çalıştayı
Paneller
Sempozyumlar
Konferanslar
Oryantasyon
Diğer Etkinlikler
Mezuniyet Törenleri
2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni
2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni
2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni
2020-2021 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni
2019-2020 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni
Hızlı Erişim
Turizm Fakülteleri Dekanlar Konseyi
Rize İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı
Türkiye Otelciler Federasyonu
Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM)
Görevli İşlemleri
ÖSYM Görevli İşlemleri
AUZEF Görevli İşlemleri
AÖF Görevli İşlemleri
ATA-AÖF Görevli İşlemleri
Telefon Rehberi
REBİS
AVESİS
YÖKSİS
Mezunlar
Mezun Bilgi Sistemi
Diploma Sorgulama
Diploma Talep Sistemi
İletişim
Personel
Personel Bilgi Giriş Formları
Ders Planları
Staj Evrakları
Komisyon ve Kurullar
Akademik Personel
Akademik Personel
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
Dr. Öğr. Üyesi BURCU AYŞENUR SAKLI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANA BİLİM DALI
Doç. Dr. GÜLSÜN YILDIRIM
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANA BİLİM DALI
Dr. Öğr. Üyesi AYDIN KILIÇ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANA BİLİM DALI
Dr. Öğr. Üyesi SENA BAKIR
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANA BİLİM DALI
Dr. Öğr. Üyesi GÖKHAN ONAT
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANA BİLİM DALI
Öğr. Gör. AYŞE GÜLNİHAL ALTIN
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANA BİLİM DALI
Arş. Gör. AYŞEN ERTAŞ SABANCI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANA BİLİM DALI
Arş. Gör. Dr. FATMAGÜL HAMZAOĞLU
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANA BİLİM DALI
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ
Doç. Dr. ELİF ACUNER
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANA BİLİM DALI
Doç. Dr. YUSUF KARAKUŞ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANA BİLİM DALI
Doç. Dr. EREN ERKILIÇ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANA BİLİM DALI
Dr. Öğr. Üyesi ALİ AKAY
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANA BİLİM DALI
Dr. Öğr. Üyesi BERNA MAZLUM
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANA BİLİM DALI
Arş. Gör. KÜBRA ÖZER
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANA BİLİM DALI
Arş. Gör. YASİN GÖKHAN KIZILTAN
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANA BİLİM DALI
KURUM / BİRİM DIŞINDAN GELEN AKADEMİK PERSONEL