Üniversitemiz Öğrenci Konseyi Başkanı ve Üyelerinden Fakültemiz Dekanına Ziyaret!

24 Aralık 2018 Pazartesi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Saffet ÇOLAK ve Öğrenci Konseyinin diğer üyeleri Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ali Sait Albayrak’ın makamında ziyaret ettiler. Ziyarette konseyin çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ali Sait ALBAYRAK Öğrenci Konseylerinin, öğrencilerin istek ve beklentilerinin üniversitenin yönetim organlarına iletilmesinde ve öğrencilerin eğitim-öğretim konusunda alınan karalara katılım sağlamak amacıyla oluşturulduğunu belirtti.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ali Sait ALBAYRAK ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti ifade ederek, konsey üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Ayrıca Fakültemizin ve Meslek Yüksekokulunun mevcut durumu, gelecekteki hedefleri ile ilgili bilgileri paylaştı.