Turizm Sektör Temsilcisi ile Turizm Öğrencileri Bir Araya Geldi

29 Aralık 2017 Cuma

Turizm Sektör Temsilcisi ile Turizm Öğrencileri Bir Araya Geldi…

Ardeşen Turizm Fakültesi Konferans salonunda Kültür Turizm Topluluğu tarafından sektör temsilcisi ile öğrenciler bir araya getirildi. İstanbul’da faaliyet gösteren Fer Hotel Genel Müdürü Engin Eryılmaz’ın katılımıyla gerçekleştirilen söyleşide kariyer planlama ve turizm sektöründe başarılı olmanın yolları ile ilgili önerilerde bulunuldu. En genç otel genel müdürü ödülüne de sahip olan Engin ERYILMAZ, öğrencilerin sorularına cevap verirken Turizm sektörü içindeki tecrübelerini de paylaştı. Söyleşi sonrası katkılarından dolayı kendisine teşekkür belgesi ve çiçek takdimi, Ardeşen Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Sait ALBAYRAK tarafından yapıldı.

Kültür ve Turizm Topluluğu Akademik danışmanı Öğr. Gör. Kürşat BAŞKAN, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek yeni etkinlikler, yeni proje ve fikirler için tüm öğrencilerden katılım beklediklerini belirtti.