Kültür ve Turizm Topluluğu Tarafından Yeni Öğrencilerimize Hoşgeldin Etkinliği

19 Ekim 2017 Perşembe

Kültür ve Turizm Topluluğu tarafından yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize hoş geldin etkinliği düzenlendi. Ardeşen Turizm Fakültesi ve Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Akademik ve İdari personelinin atkılarıyla düzenlenen etkinlikte katılım sağlayan öğrenci ve personele çiğ köfte ikram edildi. Ardından tulum eşliğinde yöresel oyunların oynandığı etkinlikte okula yeni başlayan öğrencilerle üst sınıfların ve kurum personelinin tanışması sağlandı.

Etkinliğin geleneksel hale getirileceğini belirten Kültür ve Turizm Topluluğu, tüm öğrencileri, yapacakları diğer etkinliklere de davet etti. Üye kayıtları da alan topluluk grubu, birçok sosyal ve kültürel organizasyon yapacaklarını, bu yönde yeni fikirlere de açık olduklarını aktardı.