Fakültemizde Gerçekleştirilecek Turizm Haftası Etkinlikleri İçin TIKLAYINIZ!

12 Nisan 2021 Pazartesi

TURİZM HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Dünya Turizm Haftası her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanmaktadır. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesi olarak, üstlendiğimiz misyon gereği, Türk Turizmine katkı sağlamaya devam ediyoruz. Bu kapsamda 15-22 Nisan 2021 tarihleri arasında kutlanacak olan Dünya Turizm Haftasına yönelik olarak çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz.

TURİZM KONUŞACAĞIZ

İlk olarak 14 Nisan 2021 tarihinde, Ardeşen Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otelcilik Bölümü öğretim elemanı Sayın Öğr. Gör. Bilgen Mete’nin moderatörlüğünde, konuğumuz Park Dedeman Kat Hizmetleri Müdürü Sayın Elif ERİNCİK ile Kat Hizmetleri Bölümünde Kariyer Fırsatlarını konuşacağız.

Meslek Yüksekokulumuz ve Turizm Fakültemiz öğrencilerine yönelik önemli bir söyleşi için katılım sağlayan Park Dedeman Kat Hizmetleri Müdürü Sayın Elif ERİNCİK’e şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.

Katılım için aşağıdaki afişin üzerine TIKLAYINIZ!

Günün ikinci söyleşisi saat 16.00’da başlayacaktır. Moderatörlüğünü Sayın Öğr. Gör. Dr. Kürşat BAŞKAN’ın gerçekleştireceği söyleşiye; Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Kültür Merkezi Satış Müdürü Sayın Elif TANYEL ile Marmaris Green Nature Otel Resort & SPA Ön Büro Müdürü Sayın Mürsel ÇELİK konuk olacaktır. Konuklarımızla Şehir ve Sayfiye Otellerinde Kariyer’i konuşacağız.

Meslek Yüksekokulumuz ve Turizm Fakültemiz öğrencilerine yönelik önemli bir söyleşi için katılım sağlayan Sayın Elif TANYEL ile Sayın Mürsel ÇELİK’e şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.

Katılım için aşağıdaki afişin üzerine TIKLAYINIZ!

Turizm Haftası Etkinlikleri kapsamında üçüncü söyleşimizin konuğu Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve aynı zamanda Turizm Akademisyenleri Derneği (TUADER) Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Muharrem TUNA olacaktır. Söyleşimiz 15 Nisan 2021 Perşembe günü saat 16.00’da başlayacaktır.

Turizm Fakültemiz Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanımız Sayın Dr. Öğr. Üyesi Elif ACUNER’in moderatörlüğünde COVID 19 Küresel Salgın Sonrası Turizm Sektörü konusu her açıdan ele alınacak olup, Meslek Yüksekokulu ve Turizm Faültemiz  öğrencileri ile yüksek lisans öğrencilerimiz bu çevrimiçi söyleşiye davetlidir.

Tüm sektörü yakından ilgilendiren bu söyleşiye katılımları için Sayın Prof. Dr. Muharrem TUNA’ya şimdiden teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Katılım için aşağıdaki afiş üzerine tıklayınız!

Turizm Haftası Etkinlikleri kapsamında son  söyleşimizin konuğu Adnan Menderes Üniversitesi, Davutlar Meslek Yüksekokulu, Otel-Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Başkanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Emrah Göksal  ZENGİN olacaktır. Söyleşimiz 16 Nisan 2021 Cuma günü saat 13.00’da başlayacaktır.

Turizm Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyesi Sayın Dr. Öğr. Üyesi Gülsüm YILDIRIM’ın moderatörlüğünde “Geçmişten Günümüze Türk Mutfağı ve Türk Mutfağının Dünya Mutfağı İçerisindeki Yeri” konulu çevrimiçi söyleşi gerçekleştirilecektir. Çevrimiçi söyleşiye Fakültemiz ve Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz ve öğretim elemanları davetlidir.

Katılımları için Sayın Dr. Öğr. Üyesi Emrah Göksal  ZENGİN şimdiden teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Katılım için aşağıdaki afiş üzerine tıklayınız!

Etkinliklerin düzenlenmesinde katkısı olan; Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesi ve Ardeşen Meslek Yüksekokulu’nun kıymetli çalışanlarına, mesai arkadaşlarıma ve meslektaşlarıma teşekkür ederim.

Prof. Dr. Ali Sait ALBAYRAK
RTEÜ Ardeşen Turizm Fakültesi Dekanı