Eğitim-Bir-Sen Rize Şube Başkanı Mustafa TÜRÜT’ten Fakültemiz Dekanına Ziyaret!

11 Aralık 2018 Salı

Eğitimciler Birliği Sendikası Rize 2 Nolu Şube Başkanı Mustafa TÜRÜT’ten Fakültemiz Dekanına Ziyaret!

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Rize 2 Nolu Şube Başkanı ve Yeni Yönetim Kurulu, Turizm Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ali Sait ALBAYRAK’ı makamında ziyaret ettiler. Başkan Mustafa TÜRÜT Eğitim-Bir-Sen’in Faaliyetleri Hakkında Bilgi Verdiler.  Ayrıca Yeni Fakülte Binamızın Hayırlı Olması Temennisinde Bulundular. Ziyarete Başkan Yardımcıları Halil İbrahim UZUN, Erkan ÇELİK, Fatih KILIÇ ile Müslüm ÇETİNKAYA eşlik ettiler.

Prof. Dr. Ali Sait ALBAYRAK ise ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti ifade ederek, görevlerinde başarılar diledi. Ayrıca Fakültenin ve Meslek Yüksekokulunun mevcut durumu, gelecekteki hedefleri ile ilgili bilgileri paylaştı.