Çevrimiçi Seminer: Çanakkale Savaşı ve Mehmet Akif Ersoy, İnanç Turizmi Kapsamında Selimiye Camii ve Mimar Sinan

25 Mart 2021 Perşembe

Fakültemizde Seminer.

Ardeşen Turizm Fakültemiz Bünyesinde Turizm İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği bölümü öğrencilerine yönelik seminer gerçekleştirildi.
Turizm Rehberliği Tezsiz Yükse Lisans programından mezun olan ve Profesyonel Turist Rehberliği unvanını hak eden aynı zamanda Rize Fen Lisesi Tarih Öğretmeni Umut İpekçi bir sunum gerçekleştirdi.

26.03.2021 tarihinde saat 18:oo’de gerçekleştirilen seminerde;

Çanakkale Zaferi’nin bilinmeyen kahramanlarına ve anılarına değinen mezunumuz ve öğretmenimiz Umut İPEKÇİ, diğer taraftan Mehmet Akif Ersoy, İstiklal Marşı ve son yıllarına ilişkin bilinmeyenleri anlattı. Son olarak inanç turizmi kapsamında Selimiye Cami ve Mimarı Koca Sinan ile ilgili konulara değindi.

Kendisine bizlere katmış olduğu değerli bilgilerden ötürü başta kurumum ve Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hüseyin Karaman olmak üzere şahsım ve mesai arkadaşlarım ve kıymetli öğrencilerim adına teşekkür ederim.