Arhavi Orhan Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Fakültemize Ziyaret

04 Aralık 2018 Salı

Arhavi Orhan Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Fakültemize Ziyaret

Fakültemizi Arhavi Orhan Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yiyecek - İçecek Hizmetleri Bölümünde okuyan 33 öğrenci, öğretmenleri Sibel GAZEK ile birlikte ziyaret etmiştir. Okulumuzun Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü uygulama alanları içerisinde yer alan uygulama mutfağı, bar, restoran gibi alanların yanında turizm işletmeciliği uygulama alanları, kütüphane ve çalışma alanları, spor alanları, bilgisayar laboratuvarları, konferans salonu, kantin ve dinlenme alanları gezdirilmiştir.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Burcu Ayşenur AKBULUT ziyaretlerine eşlik etmiş ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları alanının Türkiye’de ve Dünya’da gelişimi hakkında bilgilendirme yapmıştır. Ayrıca bölüm puan türü, genel olarak eğitim içeriğinin nasıl olacağı, bölüm mezunlarının nerelerde çalışabilecekleri konusunda bilgilendirmede bulunmuştur. Okul tanıtımı sonunda öğrencilere yemek ikramı yapılmış ve öğrenciler ziyaretlerinden memnuniyetlerini bildirerek ayrılmışlardır.