Ardeşen Cumhuriyet Halk Partisi Yeni Yönetiminden Fakültemiz Dekanına Ziyaret!

16 Ocak 2017 Pazartesi

Geçtiğimiz Ay Cumhuriyet Halk Partisi Ardeşen İlçe Başkanlığı görevine getirilen Erdoğan NEBİOĞLU ile Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet AYATA Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ali Sait ALBAYRAK'ı makamında ziyaret etti ve yeni görevlerinde başarılar dilediler.

RTEÜ Ardeşen Yerleşkesindeki Dekanlık Makamında Gerçekleştirilen Ziyarette, birbirine yeni görevlerinde hayırlı olsun dilekleri iletildikten sonra fakülte çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Prof. Dr. Ali Sait ALBAYRAK ise ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Fakültenin ve Meslek Yüksekokulunun mevcut durumu, gelecekteki hedefleri, Üniversitemizin kendi bütçe imkânları ile inşası devam edilen yeni eğitim binası ve spor tesisleri inşaatları ile ilgili bilgileri paylaştı.