Duyurular Tüm Duyurular

Yeni Ardeşen Turizm Fakültesi Tanıtım Filmi İçin TIKLAYINIZ!.

Ardeşen Turizm Fakültesi Tanıtım Filmi İçin TIKLAYINIZ!.

Yeni 2017-2017 Akademik Yılı Yaz Okulu Esasları

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Döneminde öğrencilerimiz diğer üniversitelerin yaz okullarından...

Yeni Ardeşen Turizm Fakültesi 2017 Mali Yılı Faaliyet Raporu Hakkında

Ardeşen Turizm Fakültesi 2017 Mali Yılı Faaliyet Raporunu Görmek İçin TIKLAYINIZ!

Yeni 2017-2018 Akademik Yılı BAHAR Dönemi Turizm İşletmeciliği Bölümü Sınav Programı ...

2017-2018 Akademik Yılı BAHAR Dönemi Turizm İşletmeciliği Bölümü GÜNCEL Sınav Prog...

Son Yayınlarımız ve Yazarları

  •  
    Dr.Öğr.Üyesi ELİF ÇOLAK
    ARDEŞEN TURİZM FAKÜLTESİ
    TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
    Çolak E. , Tayfun A. , "Çamlıhemşin İlçe Merkezinde Yerli Halkın Turizme İlişkin Görüşleri", Journal of Tourism & Gastronomy Studies, vol.5, pp.581-598, 2017 (Link) (Özet) (Abstract)
    Link
  •  
    Öğr.Gör. KÜRŞAT BAŞKAN
    ARDEŞEN TURİZM FAKÜLTESİ
    TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
    Taş S., Başkan K., Kamber Taş S.S. , "TURİSTİK DESTİNASYON TERCİHLERİNDE FİLMLERİN VE TV DİZİLERİNİN ETKİSİ: DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ ÖRNEĞİ ", Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi, cilt.10, no.10, ss.1134-1145, 2017 (Link)
    Link
  •  
    BURCU AYŞENUR AKBULUT
    ARDEŞEN TURİZM FAKÜLTESİ
    GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
    Keskin E., Örgün E., Akbulut B.A., "Gastronomi Kavramının Kelime İlişkilendirme Testi Aracılığıyla Analizi", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol.5, no.3, pp.255-267, 2017
    Link
  •  
    Dr.Öğr.Üyesi EREN ERKILIÇ
    ARDEŞEN TURİZM FAKÜLTESİ
    TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
    Erkiliç E. , Güllüce A.Ç., "Investigation of Organizational Citizenship Behavior of Hotel Employees by Structural Equation Model", İBusiness, vol.9, pp.31-47, 2017
    Link
  •  
    Dr.Öğr.Üyesi AYDIN KILIÇ
    ARDEŞEN TURİZM FAKÜLTESİ
    GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
    Kiliç A. , "LTHV (Low Temperature and High Velocity) Drying Characteristics and Mathematical Modeling of Anchovy (Engraulis encrasicolus)", Gıda, cilt.42, ss.654-665, 2017 (Link)
    Link

RTEÜ Güncel