Duyurular Tüm Duyurular

Önemli 2017-2018 Akademik Yılı GÜZ DÖNEMİ Turizm İşletmeciliği Bölümü Ders Programı

2018-2019 Akademik Yılı GÜZ DÖNEMİ Turizm İşletmeciliği Bölümü Ders Programı

Önemli 2018-2019 Akademik Yılı Öğrenci Danışmanları Hakkında

2018-2019 Akademik Yılı Öğrenci Danışmanları İçin TIKLAYINIZ!

Yeni Ardeşen Turizm Fakültesi Tanıtım Filmi İçin TIKLAYINIZ!.

Ardeşen Turizm Fakültesi Tanıtım Filmi İçin TIKLAYINIZ!.

Yeni Ardeşen Turizm Fakültesi 2017 Mali Yılı Faaliyet Raporu Hakkında

Ardeşen Turizm Fakültesi 2017 Mali Yılı Faaliyet Raporunu Görmek İçin TIKLAYINIZ!

Son Yayınlarımız ve Yazarları

  •  
    Dr.Öğr.Üyesi EREN ERKILIÇ
    ARDEŞEN TURİZM FAKÜLTESİ
    TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
    Erkiliç E. , Gazeloğlu C., Aytekin E., "Organizational Justice Perceptions Of Hospıtality Business Employees in the Scope Of Demographic Characteristics: A Study in Rize", in: Issues In Tourısm Human Rıghts Sustaınable Envıronment, Genç V., Şiriner Önver M., Eds., IJOPEC Publication Limited, LONDRA, pp.19-34, 2018
    Link
  •  
    Dr.Öğr.Üyesi ELİF ÇOLAK
    ARDEŞEN TURİZM FAKÜLTESİ
    TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
    Çolak E. , Tayfun A. , "Çamlıhemşin İlçe Merkezinde Yerli Halkın Turizme İlişkin Görüşleri", Journal of Tourism & Gastronomy Studies, vol.5, pp.581-598, 2017 (Link) (Özet) (Abstract)
    Link
  •  
    Öğr.Gör. KÜRŞAT BAŞKAN
    ARDEŞEN TURİZM FAKÜLTESİ
    TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
    Taş S., Başkan K., Kamber Taş S.S. , "TURİSTİK DESTİNASYON TERCİHLERİNDE FİLMLERİN VE TV DİZİLERİNİN ETKİSİ: DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ ÖRNEĞİ ", Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi, cilt.10, no.10, ss.1134-1145, 2017 (Link)
    Link
  •  
    BURCU AYŞENUR AKBULUT
    ARDEŞEN TURİZM FAKÜLTESİ
    GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
    Keskin E., Örgün E., Akbulut B.A., "Gastronomi Kavramının Kelime İlişkilendirme Testi Aracılığıyla Analizi", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol.5, no.3, pp.255-267, 2017
    Link
  •  
    Dr.Öğr.Üyesi AYDIN KILIÇ
    ARDEŞEN TURİZM FAKÜLTESİ
    GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
    Kiliç A. , "LTHV (Low Temperature and High Velocity) Drying Characteristics and Mathematical Modeling of Anchovy (Engraulis encrasicolus)", Gıda, cilt.42, ss.654-665, 2017 (Link)
    Link

RTEÜ Güncel