Duyurular Tüm Duyurular

Yeni Üniversitemiz Öğrenci Konseyi Başkanı ve Üyelerinden Fakültemiz Dekanına Ziyaret...

Üniversitemiz Öğrenci Konseyi Başkanı ve Üyelerinden Fakültemiz Dekanına Ziyaret! Recep Tayyip Er...

Yeni Eğitim-Bir-Sen Rize Şube Başkanı Mustafa TÜRÜT’ten Fakültemiz Dekanına Ziyaret!

Eğitimciler Birliği Sendikası Rize 2 Nolu Şube Başkanı Mustafa TÜRÜT’ten Fakültemiz Dekanına Ziyaret...

Yeni Arhavi Orhan Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Fakültemize Ziyaret

Arhavi Orhan Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Fakültemize Ziyaret Fakültemizi Arhavi Or...

Önemli 2018-2019 Akademik Yılı GÜZ Dönemi Turizm İşletmeciliği Bölümü Sınav Programı

2018-2019 Akademik Yılı GÜZ Dönemi Turizm İşletmeciliği Bölümü Sınav Programı

Son Yayınlarımız ve Yazarları

  •  
    Dr.Öğr.Üyesi ELİF ACUNER
    ARDEŞEN TURİZM FAKÜLTESİ
    Acuner E. , Acuner S. , "Türk Hukukunda Sakin Şehir Kriterlerini Destekleyen Mali Düzenlemeler", Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol.8, no.1, pp.253-277, 2018 (Link) (Özet) (Abstract)
    Link
  •  
    Dr.Öğr.Üyesi EREN ERKILIÇ
    ARDEŞEN TURİZM FAKÜLTESİ
    Gazeloğlu C., Erkiliç E. , Aytekin E., "The Role of Demographic Characteristics on Nepotism Perception: A Study on the Employees of Hospitality Businesses in Trabzon", Uluslararası İnsan Çalışmaları Dergisi, vol.1, pp.335-352, 2018 (Link)
    Link
  •  
    Öğr.Gör. KÜRŞAT BAŞKAN
    ARDEŞEN TURİZM FAKÜLTESİ
    Başkan K. , Taş S., "Alan Kılavuzu Adaylarının Mesleğe Yönelik Beklentileri ve Turist Rehberlerine Bakış Açılarının Değerlendirilmesi: Kaçkar Dağları Milli Parkı Örneği", Trist Rehberliği Üzerine Güncel Araştırmalar, Hacıoğlu, N. Avcıkurt, C. Kılıç, A. Yıldırım, H. U., Ed., Detay Yayıncılık, Ankara, ss.711-724, 2018 (Link)
    Link
  •  
    BURCU AYŞENUR AKBULUT
    ARDEŞEN TURİZM FAKÜLTESİ
    GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
    Keskin E., Örgün E., Akbulut B.A., "Gastronomi Kavramının Kelime İlişkilendirme Testi Aracılığıyla Analizi", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol.5, no.3, pp.255-267, 2017
    Link
  •  
    Dr.Öğr.Üyesi AYDIN KILIÇ
    ARDEŞEN TURİZM FAKÜLTESİ
    GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
    Kiliç A. , "LTHV (Low Temperature and High Velocity) Drying Characteristics and Mathematical Modeling of Anchovy (Engraulis encrasicolus)", Gıda, cilt.42, ss.654-665, 2017 (Link)
    Link

RTEÜ Güncel